Fejlécet nagyon köszöjük @Noricii -nek :)

2012. augusztus 15., szerda

6. Fejezet

Sziasztok! Előre bocsánat ha nem szeretitek a Paramore-t, de most valamiért az ő dalaikra jött az ihlet :D Remélem tetszik ez a rész :) Jó olvasást! :)

----

Amikor felébredtél, Louis még aludt. Nem akartad felébreszteni, mert olyan aranyos volt. Inkább kibújtál az ágyból, és kisétáltál a szobából. Lementél a konyhába és úgy döntöttél hogy megleped a fiúkat, és csinálsz nekik reggelit. Bekapcsoltad a rádiót, de lehalkítottad, nehogy felébreszd a többieket.
- Jó reggelt mindenkinek! Akik nem most kapcsoltak ide, azok már tudják, hogy ma Paramore nap van. Akik pedig igen, azok most megtudták! - hallatszottak a rádióból a műsorvezető szavai. - Most pedig következzen a That's What You Get !
Elővetted a hűtőből a tejet és pár tojást. Pár perc keresgélés után sikerült találnod lisztet is, és egy üveg ásványvizet. Közben a ritmusra mozgattad a csípődet, és ez megmosolyogtatott. Kimérted mindenből a megfelelő mennyiséget, és összekeverted a hozzávalókat egy nagy tálban. Raktál bele egy csipet sót és egy kis olajat, hogy ne tapadjon. Előkotortál egy serpenyőt, arra is öntöttél olajat, és nekikezdtél a palacsintasütésnek. Jól elvoltál, mert belemélyültél a zenébe. Próbáltál ügyeskedni a serpenyővel, próbáltad a levegőben megfordítani a palacsintákat. Hát ez néha összejött, néha viszont a padlón, vagy a sütő mögött végezte.
Már csak egy-két palacsinta maradt hátra, mikor megszólalt a Monster. Felhangosítottad és elkezdtél tombolni. Dobáltad a kibontott hajad össze-vissza és ugráltál körbe-körbe, miközben csöndben ordítottad a szöveget.

'I'll stop the whole world
I'll stop the whole world
from turning into a monster...'



- Nem is tudtam hogy szereted a rockot... - hallottad a hátad mögül, és te ijedten megfordultál és megláttad a röhögő Louist magad előtt.
- Mióta állsz ott? - kérdezed kikerekedett szemekkel.
- Elég régóta hogy rájöjjek hogy nagyon szexi vagy így... - szorított magához még mindig röhögve. Te is felnevettél, majd kibújtál öleléséből , mert eszedbe jutott a palacsinta.
- Köszi. Amúgy nem nagyon, csak a Paramore-t szeretem... - mondtad mintha nem történt volna semmi, és odasétáltál a sütőhöz. Louis elmosolyodott, majd mögéd sétált és hátulról átölelt.
- Mit csinálsz? - puszilta meg a nyakad.
- Na szerinted mit? Ragut... - fordultál felé.
- Valaki ragut emlegetett? - sétált be a konyhába Niall. Levetette magát a székre, majd felkapta a fejét. - Huuuu palacsinta illat van. Itt járt egy palacsintatündér?
- Igen, és úgy hívják hogy (neved). - mutogatott Louis az előtted lévő palacsintakupacra. Niall azonnal felpattant, és már meg is támadta volna a reggelit, de te megállítottad.
- A-a. Ez nem csak a tiéd. Hívd a többieket is, reggeli van. - mondtad neki, mire bólintott egyet.
- VÁJUHOZ! - ordította el magát, és visszaült a helyére. Vártatok pár percet de nem történt semmi. - PALACSINTA VAN. - Ekkor mintha egy elefántcsorda jönne le a lépcsőn, akkora zaj lett.
- Jó reggelt! - sétált be Liam.
- Itt vagyunk. - jött utána Zayn.
- Kajaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! - ugrott be Harry is.
- Na szuper. Már tudom mi a varázsszó. Palacsinta. - röhögtél, majd meglökted Louist, hogy üljön le. - Találtam kakaót, nutellát és lekvárt. Megfelel?
- Várj, kajak te csináltad ? - akadt le Harry.
- Nem, a holdról hozatta. Te hülye, persze hogy ő csinálta. - ütötte vállba játékosan Harryt Louis. - Ülj le te is enni, kiszolgáljuk magunkat.
- Oké. - mosolyogtál rá, majd leültél mellé és elkezdtétek befalni az ínycsiklandó palacsintát.

***

- Hagyd már, nem kell mosogatnod! - húzott el a mosogató elől Louis. Már kettesben voltatok. - Tudod...nekünk van egy ilyen hihetetlen dolgunk... mosogatógép! Tádáá! - mutogatott a pult felé. Mindketten felröhögtetek. Ekkor megszólalt a rádióból a The Only Exception .
- Juj ezt nagyon szeretem!! - mondtad.
- Én is. - mosolygott Louis, majd átölelte a derekad, és elkezdett veled táncolni. Magához szorított, kiszorította az összes levegőt kettőtök között.

- 'Darling, you are the only exception' - énekelte neked Louis.
- 'You are the only exception' - énekelted vissza.
- 'You are the only exception' - vigyorgott Louis.
- 'You are the only exception' - énekeltétek már közösen.

Megint felnevettetek majd a mellkasára dőltél, de tökéletes pillanatotokat megzavarták. Méghozzá egy nő, aki épp akkor lépett be a házba.
- Fiúk, ébresztő, készülő.... Szia Louis.... - szeppent meg az imént említett nő. Azonnal eltávolodtál Louistól, és visszaléptél a mosogatóhoz.
- Cső Claire... - mondta Louis unottan.
- Mi az nem örülsz nekem? Azért jöttem hogy feldobjam a karriered! - vigyorgott erőltetetten ezekszerint Claire. - Na, gyerünk, öltözz, interjúra kell mennünk. Szólj a többieknek is!
Louis bocsánatkérően rád nézett, majd felsétált az emeletre.
- Te ki vagy? - ment oda hozzád oda köszönés nélkül Claire.
- É-én... (neved) vagyok. - dadogtál. Nem tudod miért, de féltél ettől a nőtől.
- Nem a nevedre voltam kíváncsi.... miért vagy itt? - förmedt rád.
- Hát... ühm... Louis.... barátnője vagyok. - mondtad ki bizonytalanul.
- Igen? Értem. Hát akkor közlöm veled, hogy a fiúknak dolguk van ma, és holnap elmennek. Tovább turnéznak. Sajnálom, gyorsan kapkodd össze a cuccaid és menj, de előttem ne sírj. Még itt vagy? - kiáltott fel, és nálad a félelem egy pillanat alatt elmúlt, és felváltotta a felháborodás.
- Hogy mi? - kérdezel vissza lenézően.
- Tudod, most van az a rész amikor elmész. - vigyorgott rád.
- Mondom TESSÉK? - emeled fel a hangod.
- Mit nem értesz?
- Először is ha még egyszer így beszélsz velem, esküszöm pofán rúglak. Másodszor... mint mondtam Louis barátnője vagyok. És én is megyek velük turnéra. 'Mit nem értesz?' - közel voltál hogy megüsd. De ekkor Louis és Zayn állt meg mögötted.
- Claire, van egy kis megbeszélni valónk. - hívta félre Clairet Zayn.
- Sajnálom. Szólnom kellett volna hogy jön a menedzserünk. És amúgy nem ilyen. Tényleg nem. Majd meglátod. - simogatta meg az arcod Louis, majd megcsókolt. De Claire megint megszakította.
- Na akkor ez a kis.....lány is velünk jön. Hurrá... - mondta ironikusan. - Van rendes ruhád is, vagy csak ez? - mutogatott undorodva a pizsamádra, mivel még nem öltöztél fel rendesen. Ijedten ránéztél Louisra, mert eszedbe jutott hogy nincs csak a tegnapi ruhád. Louis azonnal kapcsolt, és megragadta a kezed.
- Pillanat alatt átöltözik és visszajövünk. - mosolygott Claire-re, és elráncigált téged a szobájába.
- Louis, nincs is ruhám! Mit vegyek fel?! - fakadtál ki.
- Nyugi, láttam egy videót ahol a csaj egy ingből ruhát csinált. Adok valami inget, és kész. Csak meg kell keresni azt a videót. - ült le a gép elé, és másodpercek után fel is kiáltott. - Megvan! Ez az. Hozok egy inget... - felkaptad az inget és követted az utasításokat a videóból. Pár perccel később meg is lett a 'ruhád', és elégedettetek voltatok vele.
- Jó lett, de most menjünk mert Claire ideges lesz...


- Gyerünk, gyerünk, fiúk, tíz perc múlva ott kell lennünk az interjú helyszínén! - siettette a fiúkat Claire. Beültetek a kocsiba és elindultatok. 5 perc után már ott is voltatok, de sok rajongó is. Te nyugodtan kiszálltál a kocsiból, és ekkor azonnal letámadtak a rajongók.

- Te meg ki vagy?!
- Óh, milyen mázlista...
- Melyikükkel jársz?!
- Tetszik a ruhája....

- Basszus erre nem gondoltunk! Nehogy elmondjátok nekik hogy együtt vagytok! - súgta fületekbe Claire, és ekkor átölelt téged (?) .
- Oh, ő csak a.... kishúgom....


6 megjegyzés:

  1. Imádtam!*_____* Gyorsan kövit!:)

    VálaszTörlés
  2. nagyon jó!*-* jók a számok! :) várom a folytatást.:))Xx

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik! GNagyon varom a folytatast :)

    VálaszTörlés
  4. Tetszik :D
    Palacsintaaa. Ez vicces rész volt.
    Vátom a folytatást!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó lett!:))♥Gyorsan köviit!:DD

    VálaszTörlés
  6. Wíííí nagyon de nagyon jó lett.! Siess a kövivel.!*-*

    VálaszTörlés