Fejlécet nagyon köszöjük @Noricii -nek :)

2012. augusztus 23., csütörtök

8. Fejezet

*Te szemszöged*

Louis nagyon kiakadt azon, hogy menedzserük, Claire hazudott a dedikáláson. Az igazság az, hogy nem igazán tudom, hogyan is kéne a dologhoz állnom, hiszen Claire csak a fiúkat védi, az ő érdeküket nézi, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez lenne a helyes megoldás. És amúgy is mi van akkor, ha rajtakapnak minket a lesi fotósok, ahogy megcsókoljuk egymást, vagy egymásra nézünk, vagy nem tudom… Na mindegy. Megérkeztünk a plázába, ruhákat veszünk nekem a turnéra. Ez izgalmas lesz... Kíváncsi vagyok Claire hogyan fog viselkedni velem. Eddig nem volt túl kedves… A kocsiban nem nagyon szólt hozzám, így elhatároztam, hogy megpróbálok új lappal kezdeni, megismerni őt. Remélem több sikerrel járok, mint első találkozásunkkor.

- Claire, ehhez mit szólsz? - szóltam hozzá kedvesen, miközben a Dolce & Gabbana üzletében sétálgattunk.
- Hát.. Nem tudom. Szerintem nem te vagy, de azért próbáld fel! Meg ezt is, és ezt is. - nyomott a kezembe még vagy 10 ruhát. A következő fél óra abból állt, hogy egyesével felpróbáltam a Claire által kiválasztott ruhákat, amik között akadt egy pár ami tényleg tetszett is, így ezeket megvettük, és már indultunk is tovább.
Amíg sétálgattunk az üzletek között rávettem magam, hogy belevágjak az ismerkedésbe.
- Claire! - szólítottam meg.
- Hm? - fordította felém arcát.
- Tudod.... A megismerkedésünk nem volt túl fényes… - kezdtem bele.
- Hát nem. - vágta rá azonnal.
- Szeretném, ha jóban lennénk…
- Nem ígérhetek semmit. Az én szakmámban nem lehet mindig kedves az ember, előfordul, hogy sokak lelkébe gázolok… - mondta póker arccal.
- Tudom, és elfogadom, de ennek ellenére én szeretném, ha megpróbálnánk. A fiúk kedvéért. - folytattam.
- Amint jobban megismertelek eldöntöm, hogy te azon kevesek egyike leszel, akiket nem bántok, és jóban leszünk, vagy megkeserítem az életedet. - mondta, és nem éppen erre számítottam.
- Rendben… - motyogtam halkan.
- Ide bemegyünk. - mutatott a Zara feliratot viselő butikra, és válaszomat nem várta meg, csak megragadta a kezem és elkezdett húzni. Itt is felpróbáltam még vagy száz ruhát, és ebből körülbelül ötvenet meg is vettünk. Nagy szatyrokkal megpakolva sétáltunk vissza a kocsihoz, és hajtottunk vissza a fiúk házához.
- Te jó szagú.... - kiáltott fel Louis, amint meglátta a szatyrokat.
- Louis, ahelyett, hogy ott állsz, és ámulatod fejezed ki inkább segíts! - adta ki a parancsot Claire.
- Igenis! - azzal átvette a csomagok felét.
- És mégis hogyan fogom én ezt a rengeteg ruhát elpakolni holnap reggelig? - néztem végig a szatyrokon.
- Szerintem megoldod! Holnap reggel 5kor itt vagyok értetek! Jó éjszakát!- mondta Claire, majd kilépett a házból.
- Vagy a legjobb barát nők leszünk, vagy megfojtom! - mondtam, amint kilépett az ajtón. Louis csak nevetett, és elkezdtük felhordani a szobájába a cuccokat, kipakolni a szatyrokból és eltenni őket a bőröndbe. Pár óra elteltével kész lettünk, fáradtan dőltünk az ágyra, és szinte egyből elaludtunk, ez nem csoda, fárasztó napunk volt…

Másnap reggel

4 órakor csörgött Louis órája. Valahogy sikerült kinyomnia, és aludhattunk tovább. Vagyis csak aludhattunk volna, ha…

- ÉBRESZTŐ ÁLOMSZUSZÉKOK!!! NEMSOKÁRA INDULUNK AMERIKÁBA!!!!!! - ugrott be a szobába Harry, majd ránk vetette magát, és elkezdett ugrálni rajtunk.
- HAROLD EDWARD STYLES! AZONNAL SZÁLJ LE RÓLUNK!!! - kiabált rá Louis.
- ESZEM ÁGÁBAN SINCS!! MAJD CSAK HA KIKELTETEK AZ ÁGYBÓL…-üvölti vissza Harry.

Louis megunta a dolgot, és kirúgta Harry lábát, ami nem volt túl jó ötlet, mert így rajtam landolt. Én egy morgás kíséretében levetettem a földre, és fájó karomat dörzsölgettem.
- Na. Ez igazán nem volt szép tőletek. Én tök kedvesen felkeltelek titeket, hogy ne késsetek el mert akkor Claire nagyon ki lesz bukva rátok, erre mi a hála… - duzzogott a göndörke.
- Úr isten! Claire! Louis! Kelj fel! Nem akarom, hogy mégjobban utáljon engem… - kaptam a homlokomhoz. Louis kelletlenül de felkelt. Gyorsan felöltöztünk, ettünk egy-két szendvicset, és már jött is Claire.
- Sziasztok! (Neved), jó a ruhád! - lépett be az ajtón Claire.
- Köszi! Jó a stylistom! - mondtam mosolyogva mire mindenki felnevetett. Jókedvűen indultunk a reptérre, ahol pár rajongó várakozott, hogy autogramot kérjen a fiúktól. Amikor meglátták, hogy én is megyek a fiúkkal nagy suttogás támadt, irigykedő pillantásokat küldtek felém. 
A gépre még várni kellett 20 percet, így a fiúk a sikítozó lányokkal foglalkoztak, én pedig próbáltam nem elaludni, és azon merengtem, hogy milyen jókedvű mindenki, és hogy Claire is milyen kedves volt reggel…
Töprengésemet Claire hangja szakítja meg.
- Gyertek! Felszállhatunk a gépre. - A fiúk gyors elköszöntek a rajongóktól, és elindultunk a kapu felé.

Huh. Ezaz! Végre felszálltunk a gépre! - gondoltam magadban. - Mostmár nem lehet semmi baj. És nem kell majd színlelnünk a közömbösséget Louissal.
Amint felértünk, Louisval egymás mellé akartunk ülni, és végre kettesben lenni...
- Nem nem! Louis te Harry mellé ülsz. Te hugi, te pedig mellém… - rántott meg Claire. Esküszöm leütöm... De Louisnak sem kellett több, kitört.
- Claire!!! Én (neved) mellett fogok ülni! - emelte fel hangját Louis.
- Nem! Én ülök mellette! - próbálta lezárni a témát Claire.
- De… - folytatta Louis.
- Louis Tomlinson, fogd be a szádat, és csináld azt amit mondok! (Neved) mellettem fog ülni, és ismerkedünk egymással, te pedig Hazza mellett fogsz ülni, és ha most befogod ha leszálltunk a gépről, és kipakoltunk engedélyezek nektek pár szabad órát, persze csak álruhában… - mondta teljes nyugodtsággal Claire.
- Rendben! - duzzogott Louis. - Szeretlek kicsim - nyomott az arcomra egy puszit, majd ledobta magát Harry mellé. Utána a többiek is elfoglalták a helyüket. Nem tagadom, feszült voltam, hiszen Claire azzal az indokkal ültetett maga mellé, hogy meg akar ismerni...
- Lehet belenyugodott, hogy együtt vagyunk Louissal? - gondoltam.
- Na figyelj „hugi”- mutatja az idézőjeleket a kezével – Most pedig alaposan megismerkedünk, és majd a végén eldöntöm, hogy maradhatsz-e Louissal vagy sem!
- Rendben! Kérdezz én pedig felelek! És ígérem teljesen őszinte leszek. - raktam a kezemet a szívemre.
- Ezt el is várom! Akkor az első kérdésem: Hol születtél?
- Magyarországon, (születési helyed)-en.
- Mióta tetszik neked Louis?
- Mikor jelentkezett az X-Factorba, akkor szerettem belé…
- Magyarországon is adták?
- Hát igen, de pár hónappal később mint Angliában.
- Vannak testvéreid? - és csak sorolta, sorolta a kérdéseit, én meg válaszoltam neki. A 8 óra repülőút így egész hamar eltelt. Mire landoltunk Claire az egész életemet ismerte, és azt hiszem, tetszem neki...

Mikor kiszálltunk a gépből fotósok hada vett körbe minket, nagy meglepetésemre Claire magához ölelt, és még egy puszit is adott az arcomra. Nem csak én lepődtem meg, a fiúk arca is csodálkozást tükrözött.
Mikor beszálltunk a kocsiba mindenki mélyen hallgatott pár perc után Claire törte meg a csendet.

- Na ide figyeljetek tubicáim. - nézett Claire Louisra és rám - A nagyközönség előtt továbbra is adjuk, hogy a húgom vagy, de ha a turné végéig együtt maradtok, bejelenthetitek.
- Ki vagy te és mit tettél Claire-rel ?! - mondta Louis meglepődve, de hihetetlenül boldogan.
- Megismertem (nevedet) és rájöttem, hogy nem rossz lány, azt hiszem barátok lehetünk… És ami fontosabb, megtudtam egy fontos körülményt, a minek még utána fogok nézni, de amíg be nem bizonyosodik, hogy hazudott hiszek neki. - mondta Claire. Eközben odaértünk a hotelhez. Kiszálltunk, és bementünk a szállodába. Claire bejelentkezett a recepciónál. Felmentünk a legfelső emeletre, és ott Claire elmondta a szoba beosztást.
- 906-os szoba: Zayn és Liam.
- YEAH! - kiáltott fel Zayn majd lepacsiztak Liammel.
- 907-es szoba: Harry & Niall.
- Yes sir! Vagyis yes miss! - mondta Harold.
- Mivel az emelet csak a miénk, ti ketten mehettek egy szobába…- mondta Claire nekünk.
- Köszönöm, világ legjobb menedzsere! - vigyorgott Louis.
- ... amíg nem lesztek rosszak… - folytatta Claire.
- Ígérem jók leszünk! - mondtam.
- A tietek a 908-as szoba. Na sipirc! - intett Claire. Azonnal bevettettük magunkat a szobába, és már éppen örültünk volna, hogy kettesben vagyunk, amikor Harry toppant be a szobánkba.
- Harry! Tünés!!!!!! - kiáltot fel Louis.
- Azt hiszem van egy kis probléma… - mondta Harry, majd megjelent mögötte Claire.
- A recepción azt mondták miénk az emelet, de mégsem. Van itt két riporter is, szóval Louis neked át kell menned a 909-es szobába, vagy Harryékhez a 907-es szobába… Sajnálom! - mondta Claire.
- NEMÁR!! - nyögte Louis szenvedő arccal.
- Louis jobb, ha azt teszed, amit Claire mondd. Ne feledd, nem ez az egyetlen szálloda, ahol megszállunk, majd lesz olyan is, ahol aludhatunk együtt… - simogattam meg a hátát, de az 'aludni' szón Harry röhögőgörcsöt kapott, én pedig hozzávágtam az első párnát, ami a kezem ügyébe került.
- Rendben. – mondta kedvtelenül Louis, megcsókolt majd kiment Harry kíséretében.
- Tényleg sajnálom! - mondta Claire, és tényleg hallani lehetett hogy így van.
- Semmi baj. Nem a te hibád. - mondtam, ő pedig rám mosolygott és kiment a szobából. Kipakoltam a bőröndömből, és mikor végeztem, átmentem Harryék szobájába.
- Na, mehetünk sétálni Louis? - álltam meg az ajtóban, Louis válasza pedig csak egy mosoly volt, átkarolt, és elindultunk sétálni....

2012. augusztus 22., szerda

7. Fejezet

Sziasztok! Ez a rész rövid lett, de a következő extra hosszú lesz! :D És holnap fenn is lesz!!! ;) Jó olvasást!
~ Blanka és Dávid

---

*Loius szemszöge*

A mondat ami elhagyta Claire száját mindenkit meglepett. Mindenki lefagyott pár pillanatra, majd a rajongók újra felkiáltottak és sikítoztak, mi pedig elindultunk az épület belseje felé.
A dedikálás alatt nem egy kérdés érkezett, hogy Claire miért titkolta eddig „húga” létét, miért most tűnik fel velünk, van-e valami közöttünk, stb... Claire parancsára folytattuk a hazugságot, játszottuk, hogy csak szimpla barátok vagyunk, de belül tomboltam. Nem tudom felfogni, miért kell hazudnunk a rajongóknak.. Hiszen Liamnek, és Zaynnek is van barátnője, Harry majdnem havonta váltogatja őket, és régebben Eleanort se kellett eltitkolnunk.
- Louis te mit gondolsz (neved)ről? - hangzott a kérdés.
- Hát… Kedves, okos, szép lány. Szeretek... azaz szeretünk vele lenni, de nem lehet közöttünk semmi, mert Claire megtiltotta… - mondtam, és a reakció hangos nevetés volt. Valószínűleg azt hitték viccelek....

***

Végre vége lett a dedikálásnak. Iszonyat hosszú volt. Amint beszálltunk a kocsiba és elindultunk elkezdtem Claire kérdőre vonását. Még akkor se értem a végére amikor hazaértünk. (Neved) próbált lenyugtatni. Hihetetlen, hogy még képes Clairet védeni…
Mikor beléptünk a házba, Claire nem tűrte tovább a szóáradatomat.
- Na ide figyelj Louis Tomlinson!!! - kezdett el üvöltözni Claire. - Én vagyok a menedzser, ergo én döntök ilyen kérdésben. Egy, én csak jót akartam a karrierednek és a bandának. Kettő, nem hiszem el hogy ez ekkora ügy lenne… Három, úgy látom mindenki más felfogta, hogy miért teszem amit teszek, még (neved) is, csak te nem! Miért van ez?! Négy, hogy válaszoljak arra a kérdésedre hogy 'miért nem mondhatjuk el hogy járunk? Hiszen Eleanort is elmondtuk…' - Utánozza felháborodott hangom… - Eleanorral azért mondtátok el, mert ő is ismert mint te, és ha két 'sztár' összejön az mind a kettőnek jó. Ha egy sztár és egy átlagember összejön abból nem mindig sül ki jó... És ki tudja… Lehet hogy ez csak egy futókaland…
- HAGYD ABBA!!! - ordítok fel. - ÉN NAGYON KEDVELEM (NEVEDET)!!!! És ez mindig is így lesz! Sőt....
- Igen? Mennyit tudsz róla? Honnan tudod, hogy nem csak hírnévre vágyik? - kiabált Claire.
- Mivan?! - háborodott fel (neved). - Te meghülyültél! És is imádom Louist! És kicsit sem érdekel a hírnév! Az csak mindent tönkretesz! Én csak Louist akarom!
- Én pedig téged kicsim. - öleltem meg. Nagyon vonzó, amikor mérges.
- Ezt majd még meglátjuk… Most nyomás pakolni! Holnap kora reggel indulunk. Te - mondja Claire, majd (neved) felé fordult - Gyere velem. Veszünk neked ruhákat. Ne csak ilyen ingruháid legyenek…
- Menj csak.- mondom (nevednek) - Claire! Ne bántsd! Egy rossz szót se! És bocsi! Nem kellett volna ordibálnom. De nagyon fontos nekem.
- Rendben! Értem. De most mars! Te pedig gyere! - rángatta (neved)et, majd kiléptek az ajtón, és ki tudja mit fognak csinálni…

2012. augusztus 18., szombat

Hír

Sziasztok! Csak gondoltam közlöm, hogy elég gyatrán teljesítek most írói ügyben. Erről részletesebben ITT olvashattok. De Dávid remekül teljesít, úgyhogy hamarosan lesz új rész. Méghozzá dupla! :) Pontos időpontot még nem tudok mondani, nem ezen a héten, hanem jövőhét elején.
Puszi, Blanka

2012. augusztus 15., szerda

6. Fejezet

Sziasztok! Előre bocsánat ha nem szeretitek a Paramore-t, de most valamiért az ő dalaikra jött az ihlet :D Remélem tetszik ez a rész :) Jó olvasást! :)

----

Amikor felébredtél, Louis még aludt. Nem akartad felébreszteni, mert olyan aranyos volt. Inkább kibújtál az ágyból, és kisétáltál a szobából. Lementél a konyhába és úgy döntöttél hogy megleped a fiúkat, és csinálsz nekik reggelit. Bekapcsoltad a rádiót, de lehalkítottad, nehogy felébreszd a többieket.
- Jó reggelt mindenkinek! Akik nem most kapcsoltak ide, azok már tudják, hogy ma Paramore nap van. Akik pedig igen, azok most megtudták! - hallatszottak a rádióból a műsorvezető szavai. - Most pedig következzen a That's What You Get !
Elővetted a hűtőből a tejet és pár tojást. Pár perc keresgélés után sikerült találnod lisztet is, és egy üveg ásványvizet. Közben a ritmusra mozgattad a csípődet, és ez megmosolyogtatott. Kimérted mindenből a megfelelő mennyiséget, és összekeverted a hozzávalókat egy nagy tálban. Raktál bele egy csipet sót és egy kis olajat, hogy ne tapadjon. Előkotortál egy serpenyőt, arra is öntöttél olajat, és nekikezdtél a palacsintasütésnek. Jól elvoltál, mert belemélyültél a zenébe. Próbáltál ügyeskedni a serpenyővel, próbáltad a levegőben megfordítani a palacsintákat. Hát ez néha összejött, néha viszont a padlón, vagy a sütő mögött végezte.
Már csak egy-két palacsinta maradt hátra, mikor megszólalt a Monster. Felhangosítottad és elkezdtél tombolni. Dobáltad a kibontott hajad össze-vissza és ugráltál körbe-körbe, miközben csöndben ordítottad a szöveget.

'I'll stop the whole world
I'll stop the whole world
from turning into a monster...'



- Nem is tudtam hogy szereted a rockot... - hallottad a hátad mögül, és te ijedten megfordultál és megláttad a röhögő Louist magad előtt.
- Mióta állsz ott? - kérdezed kikerekedett szemekkel.
- Elég régóta hogy rájöjjek hogy nagyon szexi vagy így... - szorított magához még mindig röhögve. Te is felnevettél, majd kibújtál öleléséből , mert eszedbe jutott a palacsinta.
- Köszi. Amúgy nem nagyon, csak a Paramore-t szeretem... - mondtad mintha nem történt volna semmi, és odasétáltál a sütőhöz. Louis elmosolyodott, majd mögéd sétált és hátulról átölelt.
- Mit csinálsz? - puszilta meg a nyakad.
- Na szerinted mit? Ragut... - fordultál felé.
- Valaki ragut emlegetett? - sétált be a konyhába Niall. Levetette magát a székre, majd felkapta a fejét. - Huuuu palacsinta illat van. Itt járt egy palacsintatündér?
- Igen, és úgy hívják hogy (neved). - mutogatott Louis az előtted lévő palacsintakupacra. Niall azonnal felpattant, és már meg is támadta volna a reggelit, de te megállítottad.
- A-a. Ez nem csak a tiéd. Hívd a többieket is, reggeli van. - mondtad neki, mire bólintott egyet.
- VÁJUHOZ! - ordította el magát, és visszaült a helyére. Vártatok pár percet de nem történt semmi. - PALACSINTA VAN. - Ekkor mintha egy elefántcsorda jönne le a lépcsőn, akkora zaj lett.
- Jó reggelt! - sétált be Liam.
- Itt vagyunk. - jött utána Zayn.
- Kajaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! - ugrott be Harry is.
- Na szuper. Már tudom mi a varázsszó. Palacsinta. - röhögtél, majd meglökted Louist, hogy üljön le. - Találtam kakaót, nutellát és lekvárt. Megfelel?
- Várj, kajak te csináltad ? - akadt le Harry.
- Nem, a holdról hozatta. Te hülye, persze hogy ő csinálta. - ütötte vállba játékosan Harryt Louis. - Ülj le te is enni, kiszolgáljuk magunkat.
- Oké. - mosolyogtál rá, majd leültél mellé és elkezdtétek befalni az ínycsiklandó palacsintát.

***

- Hagyd már, nem kell mosogatnod! - húzott el a mosogató elől Louis. Már kettesben voltatok. - Tudod...nekünk van egy ilyen hihetetlen dolgunk... mosogatógép! Tádáá! - mutogatott a pult felé. Mindketten felröhögtetek. Ekkor megszólalt a rádióból a The Only Exception .
- Juj ezt nagyon szeretem!! - mondtad.
- Én is. - mosolygott Louis, majd átölelte a derekad, és elkezdett veled táncolni. Magához szorított, kiszorította az összes levegőt kettőtök között.

- 'Darling, you are the only exception' - énekelte neked Louis.
- 'You are the only exception' - énekelted vissza.
- 'You are the only exception' - vigyorgott Louis.
- 'You are the only exception' - énekeltétek már közösen.

Megint felnevettetek majd a mellkasára dőltél, de tökéletes pillanatotokat megzavarták. Méghozzá egy nő, aki épp akkor lépett be a házba.
- Fiúk, ébresztő, készülő.... Szia Louis.... - szeppent meg az imént említett nő. Azonnal eltávolodtál Louistól, és visszaléptél a mosogatóhoz.
- Cső Claire... - mondta Louis unottan.
- Mi az nem örülsz nekem? Azért jöttem hogy feldobjam a karriered! - vigyorgott erőltetetten ezekszerint Claire. - Na, gyerünk, öltözz, interjúra kell mennünk. Szólj a többieknek is!
Louis bocsánatkérően rád nézett, majd felsétált az emeletre.
- Te ki vagy? - ment oda hozzád oda köszönés nélkül Claire.
- É-én... (neved) vagyok. - dadogtál. Nem tudod miért, de féltél ettől a nőtől.
- Nem a nevedre voltam kíváncsi.... miért vagy itt? - förmedt rád.
- Hát... ühm... Louis.... barátnője vagyok. - mondtad ki bizonytalanul.
- Igen? Értem. Hát akkor közlöm veled, hogy a fiúknak dolguk van ma, és holnap elmennek. Tovább turnéznak. Sajnálom, gyorsan kapkodd össze a cuccaid és menj, de előttem ne sírj. Még itt vagy? - kiáltott fel, és nálad a félelem egy pillanat alatt elmúlt, és felváltotta a felháborodás.
- Hogy mi? - kérdezel vissza lenézően.
- Tudod, most van az a rész amikor elmész. - vigyorgott rád.
- Mondom TESSÉK? - emeled fel a hangod.
- Mit nem értesz?
- Először is ha még egyszer így beszélsz velem, esküszöm pofán rúglak. Másodszor... mint mondtam Louis barátnője vagyok. És én is megyek velük turnéra. 'Mit nem értesz?' - közel voltál hogy megüsd. De ekkor Louis és Zayn állt meg mögötted.
- Claire, van egy kis megbeszélni valónk. - hívta félre Clairet Zayn.
- Sajnálom. Szólnom kellett volna hogy jön a menedzserünk. És amúgy nem ilyen. Tényleg nem. Majd meglátod. - simogatta meg az arcod Louis, majd megcsókolt. De Claire megint megszakította.
- Na akkor ez a kis.....lány is velünk jön. Hurrá... - mondta ironikusan. - Van rendes ruhád is, vagy csak ez? - mutogatott undorodva a pizsamádra, mivel még nem öltöztél fel rendesen. Ijedten ránéztél Louisra, mert eszedbe jutott hogy nincs csak a tegnapi ruhád. Louis azonnal kapcsolt, és megragadta a kezed.
- Pillanat alatt átöltözik és visszajövünk. - mosolygott Claire-re, és elráncigált téged a szobájába.
- Louis, nincs is ruhám! Mit vegyek fel?! - fakadtál ki.
- Nyugi, láttam egy videót ahol a csaj egy ingből ruhát csinált. Adok valami inget, és kész. Csak meg kell keresni azt a videót. - ült le a gép elé, és másodpercek után fel is kiáltott. - Megvan! Ez az. Hozok egy inget... - felkaptad az inget és követted az utasításokat a videóból. Pár perccel később meg is lett a 'ruhád', és elégedettetek voltatok vele.
- Jó lett, de most menjünk mert Claire ideges lesz...


- Gyerünk, gyerünk, fiúk, tíz perc múlva ott kell lennünk az interjú helyszínén! - siettette a fiúkat Claire. Beültetek a kocsiba és elindultatok. 5 perc után már ott is voltatok, de sok rajongó is. Te nyugodtan kiszálltál a kocsiból, és ekkor azonnal letámadtak a rajongók.

- Te meg ki vagy?!
- Óh, milyen mázlista...
- Melyikükkel jársz?!
- Tetszik a ruhája....

- Basszus erre nem gondoltunk! Nehogy elmondjátok nekik hogy együtt vagytok! - súgta fületekbe Claire, és ekkor átölelt téged (?) .
- Oh, ő csak a.... kishúgom....


2012. augusztus 13., hétfő

Díj :)


Köszönjük szépen ezt a díjat Hazel - nak ! :))




1.) Mindenkinek 11 dolgot kell mondania magáról!
2.) A jelölő mindegyik kérdésére válaszolni kell!
3.) 11 kérdést kell feltenni a jelölteknek!
4.) 11 embert meg kell jelölni és linkelni! (Nincs visszaadás/visszajelölés) 

1.) 

A:

1. Blanka a nevem.
2. Sok kedvenc bandám van.
3. Legkedvencebb a One Direction, de imádom a The Wanted-et, a Hot Chelle Rae-t, és sok más bandát is.
4. Most leszek 8.-os.
5. Inkább fiú legjobb barátaim vannak, de van egy legeslegjobb barátnőm, aki az osztálytársam.
6. Göndör a hajam.
7. Valószínűleg fogszabályzóm lesz jövőre.
8. Életem első fanfictionja angol volt, és Harryről szólt.
9. Umbrella Boy a neve.
10. Őrült vagyok. Nem kicsit, nagyon :D
11. Én hoztam létre az 1Dtények-et twitteren.

Dávid:

1. Kék a szemem.
2. A hajam nyáron szőkés barna, télen szőkés,vöröses barnás.
3. Kajakozok.
4- Nincs kedvencem a 1D-ből.
5. Nincs kedvenc dalom tőük, mindet szeretem.
6. Kedvenc külföldi énekes: Cher Lloyd
7. Nem tom mit kezdjek magammal suli után...
8. Sok megpróbáltatás ért már a 19 évem alatt..
9.  Többnyire pozitívan állok a dolgokhoz.
10. Kitartó vagyok.
11. Jó a fájdalomtűrő képességem.. Azt mondják átlagon felüli..xD

2.) 

A:

Szeretsz olvasni? Csak blogokat :D
Miért kezdtél el blogot írni? Mert van egy csomó visszatérő álmom, amik mindig kibővülnek, és gondoltam megosztom ezeket másokkal is :)
Van példaképed? Van.
Ki az? Most így olimpia után Risztov Éva, mert nem adta fel :)
Milyen személlyel cserélnél életet? Rita Ora-val :D vagy (nem tudom miért de) Nicki Minajjal :DD
Hány éves vagy? 14 leszek 14 nap múlva :)
Ez hányadik díjad? ezen a blogon első, amúgy nem tudom...4? nem tudom :D
Olvasod a blogjaimat? nem :/
Mit mondanál el szívesen magadról? Ott van a 11 dolog :D
Mire vágysz a legjobban? Angliában, Ausztráliában vagy Amerikában szeretnék élni.
Mi az a dolog amiért megőrülnél, hogy megkaphasd? az előzőért.

Dávid:

Szeretsz olvasni? Szeretek olvasni, de csak ha érdekel a történet.. :D
Miért kezdtél el blogot írni? Mert olvastam másokét, és megtetszett, és szeretek fogalmazni, és valahogy kitaláltam ezt a történetet... És úgy gondoltam érdemes leírni
Van példaképed? Hát, sok van... :D
Ki az? Pl: Janics Natasa, Kovács Katalin, Zayn Malik... :D
Milyen személlyel cserélnél életet? énekessel... név szerint Zayn Malik :D
Hány éves vagy? 19
Ez hányadik díjad? első asszem... :D
Olvasod a blogjaimat? Még nem, de most majd elkezdem! :D
Mit mondanál el szívesen magadról? Háát... 19 éves vagyok, ált vidám, sportolok, sokszor perverz vok, de ugyan akkor visszahúzódó, csendes is.. :D Sok dologban hasonlítok a 1D-re... és szeretek énekelni. :D
Mire vágysz a legjobban? Olimpiát nyerni, és a One Direction 6. tagjának lenni...
Mi az a dolog amiért megőrülnél, hogy megkaphasd? Hmmm... Olimpiát nyerni, és a One Direction 6. tagjának lenni... Vagy nem is tudom! :D

3.)

1. Mikor és miért kezdtél el blogot írni?
2. Ez hányadik díjad?
3. Olvasod valamelyik blogomat/blogunkat?
4. Ki a kedvenc énekesed?
5. Melyik a kedvenc bandád (1Dn kívül!) ?
6. Mi a csengőhangod?
7. Melyik a kedvenc zeneszámod?
8. Mit csinálsz éppen most?
9. Mi a hozzád legközelebb lévő piros dolog?
10. Hol laksz?
11. Melyik híresség életét élnéd legszívesebben?

4.)

Közös kedvenc:
Tyra (http://1dwithme.blogspot.hu/)

A kedvencei:
Just a Dreamer (http://thisisadreamforever.blogspot.hu/)
Nina. (http://iwannabeewityou.blogspot.hu/)
Nina. (http://iwannaasaveyourhearttonight.blogspot.hu/)
BiankaTheWanted (http://warzone-tw.blogspot.hu/)

Dávid kedvence:
Dreamer (http://thexfactordream.blogspot.hu/)

Most így hirtelen csak ennyi jut eszünkbe :D

2012. augusztus 9., csütörtök

5. Fejezet

Sziasztok! Bocsánat hogy sokat kellett várni!!! Elromlott az asztali gépem is, így telefonon kellett meg írnom ezt a részt és valljuk be az elég nehéz. :/ Amugy ez a rész unalmas lett és béna, és nem túl romantikus, de mindenképp akartam már hozni a részt. Remélem egyszer megtudtok majd bocsátani nekem amiért cserben hagytalak titeket...
Mindenesetre jó olvasást!

---

- Nagyon sietned kell haza? - kérdezte Louis, mikor beültetek a kocsijába.
- Igazából semmi dolgom, mivel egyedül nyaralok itt. Miért? - válaszoltál neki.
- Hát ha szeretnéd akkor benézhetünk hozzánk, köszönni a fiúknak. - mosolygott rád.
- Benne vagyok! - mondtad nyugodtan, de belül nagyon izgultál hogy megint találkozol a kedvenc bandád többi tagjával.
Visszamentetek a házba, ahol a többiek már vártak. Amikor megláttak téged a kocsiban ülve, szemük felcsillant, valószínűleg nem számítottak arra hogy te is visszajössz hozzájuk. Amint beléptél a házukba, a fiúk köréd gyűltek, Louist egyedül hagyva, és elkezdenek kérdezgetni, hogy milyen volt, stb…

- Őőő … Nektek is jóreggelt fiúk! - próbáltad csitítani őket, de nem nagyon sikerült.
- Szia! Szóval, hogy tetszett??? - pattogott Liam.
- Nagyon jó volt - mondtad majd odamentél Lou-hoz, és megcsókoltad.- De most ha nem haragszotok, rendbe szedném magam...
- Az ráér… Így is gyönyörű vagy…- mondta Harry, mire te elpirultál.
- HARRY!!! NE MERÉSZELD!!! Ő AZ ÉN BARÁTNŐM!!! - kiabált Louis Harryre, de nem komolyan, inkább gyerekesen. Harry elröhögte magát, ahogy Loui is. - Amúgy igaza van… Gyönyörű vagy. Gyere megmutatom hol tudsz letusolni és átöltözni. A fiúk hoztak neked ide ruhákat, remélem jók lesznek, és tetszeni fognak…

Felmentetek az emeletre Louissal. Épphogy felértetek, de már hallod hogy a fiúk elkezdenek rólad beszélni- Ezen kicsit felnevetsz majd követed Louist, aki épp egy hatalmas szobába lépett be. Véleményed szerint az övé, de nem vagy benne biztos. Míg te készülődsz Louis visszamegy a többiekhez.

- Louis te mit csinálsz itt?? Miért nem vagy fent? Rád is rád fér egy alapos zuhany… - röhög Zayn.
- De most (neved) zuhanyzik… - húzza el száját Louis, mire a többiek arcára egy perverz mosoly ül ki.
- És az hol akadály? Hiszen majdnem a csajod!! - mondta ki Niall azt, amire mindenki gondolt. Louis gondolkozott egy kicsit, majd megszólalt.
- Na jó igaz… De meg se közelítsétek a szobámat! - mutogatott fenyegetően a fiúkra Louis, majd felment a fürdőhöz. Hangtalanul belépett, levetkőzött, de az alsógatyája fenn maradt, és becsusszant melléd a tusolóba. Mikor észrevetted kicsit megijedtél.
- Louis te mi a francot keresel itt?! - takartad el magad amennyire csak tudtad a kezeiddel.
- Bocsi, nem tudom mi ütött belém. Sajnálom! Úristen de hülye vagyok.... - temette arcát a kezeibe Louis miután kimászott a kabinból.
- Nem nem dehogy csak.... hirtelen jött. - nyugtattad. Ő felnézett rád, majd megint eszébe jutott hogy te meztelen vagy és elvörösödve megfordult. Te is kijöttél a tusolóból, magad köré tekertél egy törölközőt, és odamentél hozzá. - Nyugi, gyere, próbáld meg újra.... - ölelted meg, majd elkezdted a kabin felé húzni, egy huncut mosollyal az arcodon. De Louis kimászott a kezeid közül és elindult az ágy felé.
- Már nincs kedvem hozzá... eléggé leégettem már magam előtted. - mondta szégyenkezően. Mikor az ágyhoz ért, háttal lefeküdt rá.Te utána mentél, és hozzá bújtál.
- Nyugi, nem történt semmi. Jó ötlet volt, csak szólhattál volna. - nevettél, és végre ő is elmosolyodott.
- Tudod, az nagyon nem segít a bűntudatomon hogy épp majdnem meztelenül hozzám bújsz.... - motyogta, majd ő is felnevetett.
- Majdnem meztelenül?
- Csak egy nyamvadt törölköző van rajtad! - röhögött még mindig. - Kérlek öltözz fel, mert egyre nagyobb a vágy...
- Az miért baj? - hajoltál Louis fölé, kaján mosollyal az arcodon.
- Azért mert mint már mondtam, nem akarom elsietni a dolgokat. - mondta halál komolyan. De ekkor átment kisfiú stílusba. - De most mi lesz? A fiúk frankón azt hiszik hogy .... AZT csináltuk! Basztatni fognak, hogy apáca vagyok...
- Apáca? - értetlenkedtél.
- Hosszú sztori.... - legyintett Louis. - Gyere menjünk és szembesüljünk a sorsunkkal!
- Vaaaagy... - nyomtad meg az 'a' hangot - megjátszhatnánk hogy csináltuk, és akkor nem lenne piszkálódás.
- Megtennéd? -csillant fel Louis szeme.
- Persze. Természetes. Vagyis nem, de megteszem ! - nevettél, majd felpattantatok az ágyról, felvetted az új ruháidat amit a fiúk az íróasztalon hagytak, Louis is felöltözött és lementetek.
- Hú, ez gyors volt! - kiáltott fel Zayn, egy nevetést elfojtva. - Ilyen gyorsan végeztetek?
Ekkor mindenki felnevetett, ti ketten viszont tudomást sem véve az idiótákról leültetek a kanapéra, és odabújtál Louishoz. Volt még pár beszólásuk a fiúknak, de látva hogy nem figyeltek rájuk, abbahagyták. Kisebb csönd következett, amit Liam tört meg.
- Amúgy tetszenek a ruhák, (neved)? - kérdezte Liam.
- Persze! Köszönöm szépen!
Újabb kínos csend következett. Majd Niall megszólalt.
- Éhen halok!
- Én is! - helyesled.
- Hát nem csodálom, hogy megéheztél…- röhögött Harry. Louis hozzá vágta a kanapén található díszpárnát, mire Harry befogja a száját. Niallel kimentetek a konyhába. Pár másodperc múlva a többiek is csatlakoztak hozzátok. Te farkasétvággyal faltad a kaját, amit Louis gyártott neked.
Miután már nem tudtál többet enni visszamentetek a nappaliba, és beszélgettetek, teljesen hétköznapi dolgokról, de persze a fiúk mindenből viccet csináltak, és mindent félreértettek.
Este 9 körül ránéztél Louisra, hogy mostmár haza kéne menned, bár nem szeretnél.
Louis megértette, de hirtelen megcsillant valami a gyönyörű szemében.
Megkért, hogy hozz neki egy kis vizet.
Te kimentél vízért, de tudtad hogy ez csak indok volt, hogy egyedül maradjon a fiúkkal, így nem siettél vissza.
Mikor visszamentél mind nagyon szépen mosolyogtak rád. Leültél Louis mellé, odaadtad neki a vizet, ő letette az asztalra, és feléd fordult.
- (Neved)! Szépségem! Én.. azaz mi… huh… - kezdett bele.
- Louis megkérdezzem én? - fordult Louis felé Liam.
- Nem!! ÉN fogom megkérdezni! - jelentette ki Louis.
- De mégis mit? - értetlenkedtél.
- Szóval. Tudod mi azért vagyunk Amerikában, mert turnézunk. És pár nap múlva utazunk... és arra gondoltam...tunk...hogy ha szeretnéd... akkor jöhetnél velünk turnézni! - mondja Louis. Te szóhoz se jutsz… Louis hallgatásod nemnek értelmezi…
- Ha nem akarsz nem kell.. Ha szerinted még nem állunk olyan szinten, vagy nem bízol meg bennem annyira akkor…
- Dehogy! Szeretnék! Ha nem zavarok örömmel elfogadom! Olyan boldog lennék… - mondod kicsit talán túl hevesen. Louis felkap, és megcsókol. Látszik, hogy nagyon örül.
- De el kéne mennem a szállodába, hogy elhozzam a ruháimat.
- Felesleges! Majd veszünk út közben vagy valami... - rántja meg vállát Louis.
- De nem szeretném, hogy rám költsetek egy csomó pénzt… - aggodalmaskodsz.
- De én szeretnélek kényeztetni… . simogatja meg arcodat Louis.
- Már megvolt... - motyogja halkan Zayn, mire látványosan lepacsiznak Harryvel a beszólás 'ünnepléséért'.
- Ezt még megbeszéljük… Álmos vagyok… Akkor most visszamenjek a szállásomra vagy...?
- Hát igazából holnapután mennünk kéne, úgyhogy szerintem az lenne a legjobb ha most 24 órában velünk lennél hogy eldöntsd biztos együtt akarsz-e lenni ezekkel a hülyékkel heteken keresztül... - mutogat a fiúkra, akik még mindig azt elemzik hogy mekkora poén volt az amit előbb Zayn mondott.
- Igazad van. És nem hiszem hogy a válaszom változni fog. Akkor megmutatod hol fogok aludni? - nem nagyon foglalkoztatok a többiekkel.
- Velem. Vagy ha szeretnéd akkor van vendégszoba is... - bizonytalanodott el Louis.
- Veled tökéletes lesz. - mosolyogtál rá, majd megölelted.
- Akkor gyere. Adok pizsamát. - karolt át, majd elindultatok a szobája felé.
- Jóéjt fiúk! - kiáltottál hátra a lépcsőről.
- Jó éjt! - mondtál kórusban.
- Azért szeretnénk majd aludni is, szóval csak halkan… - szólt be még egyszer Harry. Louis visszafordult, és nagyon csúnyán nézett rá, így megtorpant és csendben elsétált. Te felnevettél ezen a jeleneten, majd odaértetek a célhoz, Louis szobájához. Kaptál egy pólót pizsama gyanánt, és befeküdtél az ágyba.
- Annyira köszönöm ezt a csodás napot! - súgtad Louis fülébe, mikor ő is melléd feküdt.
- Csodás? Én nem nevezném annak...
- Pedig az volt! És már alig várom hogy menjünk turnézni, tök jó buli lesz! - mosolyogtál.
- Igen, biztos az lesz! De most aludjunk, holnap zsúfolt napunk lesz....